start  techniek  wijzigingen  vragen  download
Kleindierensportprogramma

 

Tentoonstellingsprogramma

Sinds 1986 ondersteunt het kleindierensportprogramma diverse verenigingen bij de administratie van grote en kleine tentoonstellingen van: Hoenders, Sier & Watervogels, Raspelsdieren, Sierduiven en/of Vogels voor alle bij de Federatie voor de Kleinveeteeld (FK) aangesloten verenigingen. Een hoogtepunt was de 23e Europaschow van 1992 te Zuidlaren, waar meer dan 27.000 dieren werden ingezonden.
Jarenlange ervaring in de organisatie van tentoonstellingen staat borg voor een uitstekend programma!

Werken onder Windows XP, Vista en Windows 7, 8 & 10
Hoewel het programma is ontworpen om te kunnen werken onder MS-DOS, werkt het ook onder nieuwere OS versies, zoals Winwdows XP, Vista of Windows 7, 8 of 10 (alleen 32bits, zie ook bij "vragen"). Er kunnen zich daarbij echter problemen voordoen bij het gebruik van Matrix-printers. De besturing van Matrix-printers is onder de laatste Windows versies namelijk drastisch gewijzigd en een aantal formulieren of lijsten kunnen daardoor niet meer vanuit het programma worden geprint (denk daarbij ook aan USB-printers).
Om die reden zijn vrijwel alle lijsten vanuit het programma te exporteren naar tekstbestanden die door vrijwel elke gewone tekstverwerker behandeld kunnen worden.

Onderdelen
Ledenadminstratie, transportregeling, ereprijzen, ras- en kleurkenmerken, catalogus, keurmeesters, kooilijsten, predikaatprijzen, verkoopadminstratie enz. enz.. Kortom, alle zaken en handelingen die u wilt vastleggen of printen, voor - tijdens - en na de tentoonstelling zijn in het programma opgenomen. En zit voor uw vereniging het gewenste onderdeel er nog niet in, dan misschien wel in de volgende update.

Actueel
Op verzoek van gebruikers of door wijzigingen van standaard-kenmerken wordt het programma regelmatig aangepast. Speciale wensen worden altijd in overweging genomen en kunnen eventueel direct worden uitgevoerd. "On-line" toezenden is mogelijk. Voor een gering bedrag kunt u zich abonneren op een jaarlijkse update.

Flexibel
Afwijkingen van de meegeleverde standaard-kenmerken zijn door de gebruiker eenvoudig aan te brengen. Bovendien heeft de database een open structuur, zodat koppelingen met andere programma's, zoals MS-Word® en MS-Access® mogelijk zijn.

Handleiding
Het programma is menu-gestuurd. De geïntegreerde handleiding geeft tijdens het werken informatie over de mogelijkheden van het geselecteerde onderdeel of het getoonde scherm.

Help-desk
Mocht u op onverwachte momenten of tijdens de voorbereiding vragen hebben, dan kunt u altijd op telefonische ondersteuning rekenen.

Meerdere gebruikers
De uitgever streeft naar één "standaard" versie die, dank zij de vele mogelijkheden, voor alle gebruikers gelijk is. De gebruiker kan en mag het programma op meerdere computers plaatsen zolang dit voor de betreffende vereniging nodig is. Denk daarbij aan meerdere diergroepcommissarissen bij grotere tentoonstellingen.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in een demonstratie-versie of wilt u het programma bestellen, dan kunt u dit laten weten via ons e-mail adres: post[at]sabit.nl of onze berichtenpagina. Ook vragen over het programma zijn via deze weg van harte welkom. Zelfs willen wij, tegen een geringe vergoeding, uw club-avond bezoeken om u de mogelijkheden van het programma te demonstreren.

Prijs
Het programma is niet (meer) te koop. Voor verenigingen die in het bezit zijn van het programma worden wel updates verzorgd. De prijs van een update bedraagt  27,-. Daarbij kunnen, zonder extra kosten, eventuele (kleine) aanpassingen worden toegevoegd. Voor grotere aanpassingen zal de prijs in overleg worden bepaald. Voor verzending per post wordt € 3,-verzend- en verpakkingskosten in rekening gebracht (verzending per e-mail is gratis mits de factuur digitaal kan worden meegezonden). Alle bedragen zijn inclusief BTW.
Updates zijn bij elke (oudere) verie van het programma te gebruiken. De inhoud van de oude tabellen wordt uit uw oude versie overgenomen, of bij de nieuwe update geleverd.

Beoordelingskaaarten
Met behulp van dit programma kunt u verschillende beoordelingskaarten printen: voorbedrukt, blanco of d.m.v. labels. Speciaal voor gebruikers van dit programma werden in het verleden FB-goedgekeurde beoordelingskaart ontworpen. Deze kaarten zijn op dit moment helaas niet meer verkrijgbaar.

Adresgegevens uitgever

Sabit
Eduard van Beinumlaan 50
2343 MS Oegstgeest
(M) 06-34451257
(E) post [at] sabit . nl

 

 
terug